Emas Malaysia

Harga terkini untuk produk emas dan perak fizikal Malaysia setiap hari!


Dapatkan senarai harga terkini produk emas dan perak fizikal di pasaran Malaysia hari ini. Harga dikemaskini setiap hari bagi Dinar Kelantan, GCP, Public Gold, Sri Ayu, Amsyiq Gold dan banyak lagi.

Hubungi peniaga-peniaga emas dan perak fizikal seluruh Malaysia melalui aplikasi ini untuk berurusniaga. Kami menyediakan senarai terkini peniaga-peniaga seluruh Malaysia.

Kebanyakan dari kita tidak punya banyak masa untuk menyemak harga emas dan perak setiap hari. Kini anda tidak perlu mencari, menghafal, menyimpan atau memuat-turun laman web lagi. Jangan bazirkan penggunaan data anda pada grafik dan data yang tidak diperlukan. Anda hanya mahu tahu harga emas, maka itulah yang anda dapat dengan aplikasi ini. Ringkas dan mudah.

Jika anda menjalankan urusniaga emas dan perak fizikal, hubungi kami untuk tersenarai dalam aplikasi ini. Pengguna-pengguna lain boleh menghubungi anda untuk berurusniaga.

Anda sudah semak harga emas dan perak hari ini?

Dapatkan harga terkini Dinar, Dirham, Gelang, Rantai, Gold Bar, Silver Bar dan banyak lagi produk emas dan perak di dalam. Muat turun sekarang!Testimoni dari pengguna:

"bagus app ni. tak perlu saya simpan bookmark  di browser. tak perlu susah taip url. jimat bandwidth data sebab tak payah download website yg besar dan berat. terima kasih sebab create app ni. best!" - Faizul, Shah Alam

"senang.. hari-hari boleh cek harga emas" - Guna, KL

"dulu, bila customer tanya harga emas, saya kena pergi buka pc dulu, cek harga. sekarang ni buka je handphone dan tunjuk terus harga kepada customer. mudah cepat terus boleh buat sale" - Abg Din, Cheras

"Assalamualaikum.. tahniah atas usaha anda menyediakan program harga emas." - Redza, Jeli Kelantan

"Sangat bermanfaat program yang tuan buat tu. Tq banyak2" - Ibrahim

"Sangat bagus app ini... banyak membantu.. terima kasih banyak2" - Nizam

Terima kasih kerana menyokong kami.

Bahasa: Melayu

Penerbit: Nik Ahmad Zainalddin
Keluaran: 19 Januari 2013
Versi: 1.1.0

Tiada ulasan:

Catat Ulasan